Dozarea si administrarea vitaminei B 17

Este mare tragedie, cand cineva este diagnosticat cu cancer, insa exista diferite tratamente, cu ajutorul carora creste sansa la vindecare. Unul dintre acestea este tratamentul pe baza de vitamina B 17, o substanta chemioterapeutica naturala. Acesta se fabrica sub forma de tablete si injectii. Terapia pe baza de injectii vitamina B 17 este impartita in trei cure, fiecare avand grade diferite de putere.

In cadrul fiecarei cure dozarea zilnica este speciala. Daca comandati medicamentul de pe pagina noastra web, veti primi preparatele comandate intr-o forma personalizata. Gradul de eficienta al acestei vitamine poate fi crescuta puternic, daca administrarea se face impreuna cu solutie de bicarbonat.

Curele sunt de 27, respectiv de 28 de zile, si daca nu ezista metastaze si strea bolnavului este buna, iar tumora este mica, rezultatul curei devine, cel mai probabil, reusita. Inainte de comandarea vitaminei B 17 este bine sa discutati cu un specialist din cadrul sistemului sanitar, care o sa va administreze preparatul intravenos.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *