Galerie dublă pentru montarea perdelelor și draperiilor

Galerie Dublă

Dacă ai un living cu design clasic sau rustic, ar fi păcat să strici aspectul de ansamblu cu elemente moderne. Dacă vrei să fie montate perdelele și draperiile într-un stil elegant, dar are se potrivește cu designul camerei, atunci alege galeriile duble de la Diego!

De ce galerii duble?

Într-un living, de obicei sunt ferestre mari pentru a mări aspectul dimensional. Însă acest lucru în timpul verii ridică numeroase probleme, cea mai neplăcută fiind încălzirea exagerată a încăperii.

Pentru împiedicarea încălzirii, cea mai practică și ieftină soluție este acoperirea ferestrelor cu draperii care nu împiedică străpungerea razelor solare în cameră. Bineînțeles, draperiile trebuie astfel alese încât să se potrivească în designul camerei dar în același timp să își aducă efectul scontat.

Pentru a putea manevra ușor, draperiile de obicei se montează pe a doua bară a galeriei duble, astfel având posibilitatea de glisare independent de perdea.

Galeriile duble se montează de obicei pe perete cu niște console care se potrivesc cu bara de galerie. Materialul folosit pentru galerii poate varia, de la lemn cu esență tare până la metale ușoare, care pot fi ușor de prelucrat.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *